• info@mb67offices.nl

Werkplek
€ 300,00 p.p. p.maand

Werkplek
€ 300,00 p.p. p.maand

Vaste werkplek voor 1 persoon in een open ruimte met bureau, stoel en kast. 24/7 toegang tot MB67. Voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle services en faciliteiten inclusief. Lunch is optioneel, dit kost €2,50 per dag.

Een vaste werkplek bij MB67 biedt je alle rust en vrijheid om te werken terwijl je toch in goed gezelschap bent van andere ondernemers.

Een vaste werkplek is een plek voor 1 persoon in een open ruimte met in hoogte verstelbaar bureau (werkblad 180 x 80 cm), stoel en kast. Als je een vaste werkplek huurt heb je 24/7 toegang tot het pand.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Alle services en faciliteiten (o.a. verwarming, elektriciteit, internetverbinding, gebruik pantry inclusief koffie/thee/water, gebruik vergaderruimtes op basis van beschikbaarheid) zijn inclusief. De lunch is optioneel. Hiervoor betaal je € 2,50 per dag.

Bij MB67 heb je direct contact met de verhuurder. MB67 biedt de mogelijkheid een logo op de voordeur te plaatsen.

Wanneer je bij MB67 besluit te huren krijg je de eerste maand kosteloos en vrijblijvend. Op deze manier kun je ervaren hoe het is om bij MB67 te werken.

De vaste werkplek is per maand opzegbaar, met een opzegtermijn van één maand.

Interesse of vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel 0174-506973.
Wij geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Saskia van den Bulk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial