• info@mb67offices.nl

Vergaderruimtes
€ 3,00 p.p. p.uur

Vergaderruimtes
€ 3,00 p.p. p.uur

MB67 beschikt over twee luxe vergaderruimtes, Room Bruinsma (max 6 pers.) en Room Kamminga (max 30 pers.). De ruimtes zijn uitgerust met WiFi en presentatiemogelijkheden. De prijs is inclusief koffie/thee/water.

Ben je op zoek naar een vergaderruimte in Honselersdijk? Wil je een training of workshop geven maar heb je hier zelf geen ruimte voor? Kom dan naar MB67!

MB67 beschikt over twee luxe vergaderruimtes, Room Bruinsma (maximaal 6 personen) en Room Kamminga (maximaal 30 personen). De ruimtes zijn uitgerust met WiFi en presentatiemogelijkheden. Voor specifieke middelen, cateringarrangementen en andere speciale verzoeken kun je terecht bij het serviceteam van MB67.

Openingstijden
Maandag – Vrijdag: 8.30 uur – 17.30 uur
Maandag – Vrijdag: 17.30 uur – 23.00 uur, optioneel
Zaterdag – Zondag: Gesloten

MB67 is gesloten tijdens feestdagen.

Avondbezetting dient in goed overleg met het serviceteam plaats te vinden, waarbij een afwijkend tarief geldt van € 6,- per persoon per uur.

In de vergaderruimtes staan tafels en stoelen. Room Kamminga is flexibel in te delen. Room Kamminga is hierdoor optimaal voor vergaderingen, workshops en trainingen.

Interesse of vragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op, of bel 0174-506973.
Wij geven graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Bekijk hier de beschikbaarheid van de vergaderruimtes en stuur een mail aan info@mb67offices.nl om een vergaderruimte te reserveren.

Toewijzing van de vergaderruimtes gebeurt op basis van beschikbaarheid.

Room Kamminga
Room Bruinsma
Saskia van den Bulk

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial