• info@mb67offices.nl

Reserveren vergaderruimtes
Room Kamminga, Room Bruinsma en Glazen Huis

Reserveren vergaderruimtes
Room Kamminga, Room Bruinsma en Glazen Huis

MB67 Offices is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag en zondag gesloten. Ook tijdens de feestdagen is MB67 Offices gesloten. Huurders die in het bezit zijn van een sleutel en tag kunnen vanzelfsprekend 24/7 een vergaderruimte reserveren.

Bij het reserveren van een vergaderruimte wordt altijd rekening gehouden met een uitloop van maximaal 15 minuten.

Room Kamminga

In verband met de coronamaatregelen biedt Room Kamminga ruimte aan maximaal 10 personen (normaal 30 personen). De ruimte is voorzien van WiFi en presentatiemogelijkheden (beamer).

Wilt u gebruik maken van Room Kamminga? Bekijk hieronder de beschikbaarheid en stuur een e-mail aan info@mb67offices.nl. Vermeld in de e-mail uw bedrijfsnaam, naam, de datum en begin- en eindtijd van de reservering. De reservering zal beoordeeld worden. U ontvangt een e-mail als de reservering definitief is. Facturatie zal na elk kwartaal plaatsvinden.

Glazen Huis

In verband met de coronamaatregelen biedt het Glazen Huis ruimte aan maximaal 4 personen (normaal 6 personen). De ruimte is voorzien van WiFi.

Wilt u gebruik maken van het Glazen Huis? Bekijk hieronder de beschikbaarheid en stuur een e-mail aan info@mb67offices.nl. Vermeld in de e-mail uw bedrijfsnaam, naam, de datum en begin- en eindtijd van de reservering. De reservering zal beoordeeld worden. U ontvangt een e-mail als de reservering definitief is. Facturatie zal na elk kwartaal plaatsvinden.

Room Bruinsma

In verband met de coronamaatregelen biedt Room Bruinsma ruimte aan maximaal 2 personen (normaal 4 personen). De ruimte is voorzien van WiFi, een beeldscherm, toetsenbord en muis.

Wilt u gebruik maken van Room Bruinsma? Bekijk hieronder de beschikbaarheid en stuur een e-mail aan info@mb67offices.nl. Vermeld in de e-mail uw bedrijfsnaam, naam, de datum en begin- en eindtijd van de reservering. De reservering zal beoordeeld worden. U ontvangt een e-mail als de reservering definitief is. Facturatie zal na elk kwartaal plaatsvinden.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial