• info@mb67offices.nl

Aanbod

Aanbod

Werk je nu vanuit het huis of zit je vaak op een openbare locatie met WiFi? Dan zijn de werkplekken bij MB67 een mooie stap vooruit. Ontvang je klanten professioneel in onze stijlvolle ontvangstruimte en vergaderruimtes.

Bij MB67 heb je een compleet concept qua ruimte en faciliteiten tegen een voordelig tarief.

Werkplek
Een vaste werkplek bij MB67 biedt je alle rust en vrijheid om te werken terwijl je toch in goed gezelschap bent van andere ondernemers. Lees meer

Flexplek
Wil je toch wat meer flexibiliteit? Ook dan kun je terecht bij MB67. Onze flexplekken zijn per uur af te nemen. Lees meer

Vergaderruimtes
Ben je op zoek naar een vergaderruimte in het hart van Westland? Wil je een training of workshop geven maar heb je hier zelf geen ruimte voor? Kom dan naar MB67! Lees meer

Lunch
Voor een bedrag van EUR 2,50 per dag kun je lunchen bij MB67. De lunch bestaat uit brood met beleg, fruit, melk en/of sinaasappelsap. Toegestaan is ook om zelf je lunch mee te nemen. De lunch dient separaat van de facturen van de huur en andere faciliteiten afgerekend te worden.

Post en pakketten
MB67 heeft een eigen brievenbus die dagelijks geleegd wordt door het serviceteam. Wanneer er post of een pakket voor je wordt afgeleverd, word je direct op de hoogte gesteld. Wanneer je niet aanwezig bent, zal het uiteraard zorgvuldig voor je worden bewaard.
Je kunt je post laten verzenden door het serviceteam. Een eventuele vergoeding voor het doorsturen van post en postpakketten bedraagt tweemaal de portokosten.

Administratieve diensten
Ons serviceteam biedt ook administratieve of secretariële ondersteuning, zodat jij je volledig op je werk kunt focussen. Meer informatie hierover kun je aanvragen bij het serviceteam.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial